Scoor vandaag nog een date!

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.
Op dit e-mailadres informeren wij u over uw profiel, ons product en onze service.

Ontmoet profielen bij jou in de buurt

De succesvolle formule van SecretLove werkt ook voor jou!

Zoek je naar een flirt, vriendschap of nieuwe liefde? Bij Secretlove kan je anoniem zoeken naar een leuke date. Bij je zoektocht helpen we je graag om iemand te vinden die hetzelfde wil als jou. Iedere dag komen er weer nieuwe singles bij die allemaal weer naar iets anders opzoek zijn. Zorg ervoor dat jouw profiel klaar en zo volledig mogelijk is. Jou nieuwe toekomstige date weet zo precies wie jij bent en wat je zoekt.

Wil je een leuke flirt scoren? Zorg ervoor dat je een leuke foto van jezelf op je profiel hebt staan. Vooral gezellige vakantiefoto’s geven een goed beeld van wat voor een persoon je bent. Hoe uitgebreider je profiel is, hoe meer bezoekers je krijgt. Zo scoor je eerder een leuke date als zonder uitgebreid profiel. Bij Secretlove is het extra leuk om te flirten met leuke singles. Zorg ervoor dat je nieuwe flirt meer over je te weten komt. Stuur eventueel een berichtje om te vertellen wie je bent en dat je de ander graag beter wilt leren kennen. Met een leuke foto kom je sneller in contact met andere singles. Singles hebben zo direct een beeld van je als persoon. Zo kom je sneller in contact met andere singles.

Bij Secretlove leer je altijd op een veilige manier andere singles kennen. De website is anoniem en we raden je aan nooit adresgegevens online te plaatsen. Spreek altijd af op een veilige plek waar je de ander beter leert kennen. Maar leer de ander vooral eerst kennen door berichtjes met elkaar te sturen. Je weet zo wie je voor je hebt en of je kans maakt op een leuke date voordat je met elkaar afspreekt. Een leuke date begint uiteraard met een klik en je weet zo vooraf of de klik er is bij Secretlove.


De minimale leeftijd voor het gebruik van Secretlove.nl is 18 jaar. Wij onze dienstverlening geschikt gemaakt voor pc, notebook, tablets, en mobiele toestellen (smartphones). Mocht je toch problemen ondervinden met de weergave en/of gebruik van Secretlove.nl, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen die te vinden zijn op Secretlove.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.

Secretlove.nl is een datingsite voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken binnen hun relatie. Wil je zelf ook contacten leggen via Secretlove.nl, dan dien je een profiel aan te maken en indien gewenst van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op Secretlove.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van (flirt) berichten. Als nieuwe gebruiker kun je gratis 5 flirt berichten versturen.

Elke gebruiker kan bij Secretlove.nl rekenen op een zeer goede service. Voor vragen of advies is ons ondersteunings team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd zeer snel en discreet behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord van een van ons.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter. Secretlove.nl © 2010 - 2013 Alle rechten voorbehouden.